Hjelp oss å hjelpe en familie i sorg💔

Jeg ønsker ikke å gå så veldig inn på dette. Men onsdag denne uken opplevde jeg og mine nærmeste venner (familie) noe ingen kan tenke seg at kunne skjedd. Ganske mange har nok lest om den 3 år gamle jenta som mistet livet i en tragisk ulykke onsdag kveld. Mitt ønske er at så mange som mulig deler den lenken jeg legger lenger ned i innlegget, hjelp meg og hjelpe denne fantastiske familien som har tatt meg så til de grader under vingene. Jeg vet ikke hva jeg skal skrive. Jeg er helt tom for ord i denne situasjonen. Den lille jenta var fadder barnet mitt. Og familien står meg så ufattelig nært. 

Naboene har i regi med familiens nærmeste startet en krone rulling for å hjelpe denne fantastiske familien videre. Om man ikke har mulighet til å støtte økonomisk , så hjelper det å dele innlegget.. (linken altså)💔💗 

⬇️⬇️

Hjelp oss å hjelpe 💗

⬆️

Link

Ta vare på hverandre.. 💗 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Therese

Therese

30, Notodden

Jeg er ei 30 år gammel jente fra notodden.. helt vanlig liv.. bor alene med katten min Emma.. er på arbeidsavklaring via NAV.. og jeg vil gjerne få dele litt tanker og følelser rundt det å ha usynlige sykdommer, da jeg håper det kan hjelpe både meg selv og andre..

Kategorier

Arkiv

hits