hits

Du er så lat!

 

inneholder lenker til andre blogger, og butikker!

Sånn har det altså blitt! Jeg får stadig høre at jeg er lat!

De som forteller meg at jeg er lat trur jo selvsagt de er kjempe morsomme.. men er de virkelig det?

Jeg personlig syntes ikke det. Jeg vil jo ikke være syk. Jeg vil jo ikke være slapp hele tiden, ikke orke å reise på jobb. Ikke orker å gjøre husarbeid. Ikke orke å måke på vinteren, eller klippe gresset på sommeren.

Noen ganger MÅ jeg jo selvfølgelig. Når det er en jungel ute, eller det er så mye snø at bilen sitter fast, eller jeg ikke kommer rundt huset og til vaske kjelleren fordi brøyte kanten går fra veien og langt oppå veggen min. Jeg vet jo at jeg må. Men det er ikke dermed sagt at jeg orker.

Noen dager er verre enn andre, og de dagene er gjerne når jeg har fri fra jobb, og egentlig har tid til å gjøre disse tingene. Men de dagene er det som regel nok å stå opp, få i seg mat, og kanskje prøve å få til en tur på butikken. For det er jo også noe jeg må. Kan ikke leve lenge uten mat. Og de dagene jeg er på jobb, orker jeg jo ingenting når jeg kommer hjem. Jeg kan sitte i bilen, helt på gråten, i kanskje ti minutter, før jeg orker å bevege meg ut av bilen og opp trappa. Bare for å legge meg rett ut på sofaen, å sove i to timer.

Det å ha en (eller flere) usynlige sykdommer, er en utfordring. Har ikke mennesker erfaring med psykiske plager, eller fysiske plager som ikke syntes, har de fryktelig tungt for å forstå. Noen ganger føler jeg meg ensom. Som om jeg er den eneste i verden som har det sånn. Og som om INGEN forstår hvordan jeg har det, eller rett å slett ikke bryr seg! Selv om jeg innerst inne vet at det ikke er sant. Jeg har venner og familie som alltid er der, bryr seg om meg, og forstår akkurat hvordan jeg har det. Og på arbeids plassen min, jobber jeg med HERLIGE mennesker , som ser meg , og hjelper meg, og forstår meg. Til tross for egne utfordringer.

Jeg leste ett innlegg på bloggen til Sophie Elise i går, ang konsentrasjon. Og følern sterkt i dag. klarer liksom ikke henge med. Men håper dere klarer å fokusere litt bedre enn meg da. :P

I dag hadde jeg planene klare , jeg skulle stå opp, spise frokost, og ut å måke litt. Så skulle jeg for første gang på lenge skrive blogg innlegg. Ikke bare ett, men to, HVERTFALL! Jeg skulle skrive om dette å være "lat" også skulle jeg blogge om helgen min, om niesene mine, og vise de fine bildene jeg har tatt.

MEN! jeg stod opp kl 9.. og det eneste jeg har gjort. er å spise NESTEN to loffe skiver, drukket en kopp kaffi. og sitti på tlf, eller prøvd å sove litt til. Har prøvd den nye "massasje ballen" min fra Rusta. Ryggen og nakken er heeelt jævelig (unnskyld språket) etter en natt i helt feil stilling på sofaen natt til lørdag, og 7 timer på jobb i går. Så jeg innbiller meg at jeg skal klare å ut å måke hvis jeg bare får løst opp noen knuter. YEAH RIGHT ! So anyways .. Nå forsvinner snart sola uti her. Og hele dagen er BORTKASTA! :) Dette innlegget ble ikke som jeg tenkte heller, så det er vel bare en sånn dag. Men, det var dagens utblåsning og furting! Litt godt å få det unna og. Skal prøve å lage ett nytt, og kanskje mer forståelig innlegg senere. Men for øyeblikket sier hue NEI!

Enjoy this bilde av my beautiful katte! ;) 

 

 

10 kommentarer

Iselin

13.02.2018 kl.15:19

Psykisk eller fysisk helse er ikke noe å spøke med uansett om man ikke kan se den eller ikke.. det vet jeg selv. sliter med 2 funksjonshemninger som ikke alle skjønner jeg på.. Utrolig bra skrevet og jeg orker heller ikke gjøre ting hele tiden selv om ting må gjøres .. STÅ PÅ :)

Therese

13.02.2018 kl.16:45

Iselin: tuuusen takk ?? du også!!:)

lizcase

13.02.2018 kl.16:31

Jeg forstår deg veldig godt, sliter med det samme selv. Det er ikke lett og det hjelper ikke akkurat når en blir feil oppfattet og dømt. Sier som Iselin, stå på!

Therese

13.02.2018 kl.16:47

lizcase: tusen takk:):):) stå på du og <3

Doc og Dask

13.02.2018 kl.21:48

Sliter selv med crohns, og vet godt hvordan det er å være sliten. Får selv høre at eg er lat, kan være frustrerende til tider. Pleier å svare at eg har legeerklæring i latskap ;)

Therese

13.02.2018 kl.23:27

Doc og Dask: he he..

Silje 💖

14.02.2018 kl.12:43

Du er langt ifra lat! Du er ufattelig sterk! Og jeg er stolt av deg hver eneste dag. Håper ting går mer i din retning snart,men ikke glem at du er kjempe flink! Og om det er dager du bare orker å stå opp, så vær stolt av det. Du kunne valgt og la være, men likevell, hver dag, står du opp med et pågangsmot jeg ikke har sett maken til. Du gjør en stor forskjell ♡ Jeg setter stor pris på deg og alt du gjør. Jeg heier på deg! Stå på!

Joachim Hovland Vik

14.02.2018 kl.15:32

for meg så fremstår du ikke på noen som helst måte lat i det hele tatt.. det ligger faktisk ikke i min tankegang.. jeg tenker vel mer kanskje at du er en ung og flott jente, men dessverre så har du en del utfordringer, og for meg så virker det som du prøver av hele ditt hjerte og få det bedre, men at det er vanskelig.. jeg selv synes livet er veldig vanskelig til tider, selv om jeg ikke har det akkurat slik du beskriver her, så har jeg noen dager det veldig likt som du har med soving og ikke ha noe energi.. det er aldri en morsom greie.. håper virkelig at ting blir bedre for deg og du får det bedre <3
Kan du vær så snill ta en tur innom bloggen min :)? Legge igjen en kommentar?

Therese

27.02.2018 kl.21:38

Joachim Hovland Vik: tusen takk for fin tilbake meld!! Det skal jeg selvsagt gjøre..:)

Therese

27.02.2018 kl.22:00

Joachim Hovland Vik: jeg kommer ikke inn på bloggen din ...

Skriv en ny kommentar

Therese

Therese

32, Notodden

Jeg er ei jente fra notodden.. lever ett helt vanlig liv.. bor alene med katten min Emma.. er på arbeidsavklaring via NAV.. og jeg vil gjerne få dele litt tanker og følelser rundt det å ha usynlige sykdommer, da jeg håper det kan hjelpe både meg selv og andre..

Kategorier

Arkiv